Nieuwe bestuursleden: Ildikó Kalmár & Corry Opgelder

Met trots kondigen we de komst aan van twee nieuwe leden van het SEU-bestuur: Ildikó Kalmár van HelloFlex People en Corry Opgelder-van der Tang van Flevodirect Uitzendburo.
Ildikó en Corry brengen een schat aan ervaring en kennis mee naar het bestuur. Met hun komst is de branche goed vertegenwoordigd in het SEU-bestuur.  We zijn heel blij met hun toetreding en hebben veel vertrouwen in hun toegevoegde waarde in ons bestuur en bij het realiseren van de SEU ambities.

Welkom Ildikó en Corry! We wensen jullie veel succes in jullie nieuwe functie.

Sinds 1990 werk ik in de uitzendwereld en heb bij een aantal grote MKB-spelers van de flexmarkt gewerkt. Vanuit de rol van vestigingsmanager, later als accountmanager, heb ik heel wat bedrijven in Nederland bezocht. Door gedegen kennis wet en regelgeving, waarbij het SEU diploma de fundering was, heb ik altijd extra toegevoegde waarde kunnen bieden aan opdrachtgevers en uitzendkrachten. Bij Creyf’s Uitzendbureau was ik verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid en hier begon mijn interesse voor duurzame educatie voor vaste medewerkers bij uitzendorganisaties. 

 Bij HelloFlex People is het een vanzelfsprekendheid dat onze medewerkers de SEU-opleiding gevolgd hebben. Ook sporen wij de uitzendondernemers aan om de SEU-opleiding te volgen en hun kennis te vergroten van de geldende wet -& regelgeving en cao’s. Uiteraard met onze ondersteuning op de details van de wet- &regelgeving c.q. cao-vraagstukken. 

Ildikó Kalmár

Ildiko Kalmar director operations HelloFlex People
Corry Opgelder-van der Tang

Mijn naam is Corry Opgelder- van der Tang en woon inmiddels al ruim 30 jaar samen met mijn man in Zeewolde en wij hebben samen een dochter van inmiddels bijna 23. 

In 1997 ben ik gestart met werken in de uitzendbranche en dit is een keuze geweest waar ik nooit spijt van heb gehad. Wat een dynamiek en wat een bijzondere branche. En wat is er in de afgelopen 27 jaar enorm veel veranderd in de wet- en regelgeving.  

20 jaar geleden hebben Erwin (mijn man) en ik de sprong in het diepe gewaagd en zijn wij ons eigen lokale bureau FlevoDirect gestart in Zeewolde. Wat onze wens was, dat wij alles conform wet- en regelgeving, gelijk vanaf de start correct inrichten. Dat betekende toen al; het beste softwarepakket, direct aansluiten bij een brancheorganisatie en in die tijd deelgenoot worden van Flexkeur en aansluiten bij een accountantskantoor. En alles conform wetgeving, volledig NEN gecertificeerd en tot in de puntjes geregeld. Zowel in- als extern. Intern is dat bijvoorbeeld elke nieuwe intercedente in de eerste 6 maanden het SEU-diploma Uitzendprofessional behaalt. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar een klantenkring opgebouwd in de regio, die bij ons past en die zaken zelf ook heel goed op orde hebben. Huisvesting zijn wij nooit aan begonnen, wij bemiddelen alleen kandidaten uit de directe regio, iedereen is welkom maar je moet hier wel woonachtig zijn. 

Inmiddels zijn we trotse eigenaar van twee vestigingen (in Zeewolde en Lelystad) en zijn we voornemens een derde te gaan openen. Samen met onze getrainde en geschoolde medewerkers, die van de hoed en de rand weten, iedereen krijgt bij ons kansen van binnenuit door te groeien. Scholing staat bij ons heel hoog in het vaandel. Ook als onze medewerkers zichzelf verder willen ontplooien, moedigen wij dit op alle manieren aan. Stilstand is achteruitgang. 
De aansluiting in het bestuur van de SEU was voor mij daardoor een goede aanvulling en verdere verdieping op mijn huidige werkzaamheden. Mooi om hier deelgenoot van te mogen zijn en meer te leren over de achtergronden in deze organisatie, die in de praktijk weer tegen andere dingen aanloopt, dan onze dagelijkse praktijk. Ik zie uit naar deze kans. 

Terug naar nieuws

Recente berichten

Wil je ook het laatste examennieuws & tips ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt ongeveer 6-8 per jaar de SEUpdate.

Ben je werkgever (bijv hr-manager of vestigingsmanager voor het eigen personeel bij flexorganisatie) of werknemer (bijv. uitzend- of backofficeprofessional, SEU-examenkandidaat). Kies wat bij je rol past, zodat je de juiste SEUpdate ontvangt.

Vul 1 KEUZE in
Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van de SEUpdate en delen jouw gegevens niet met derden.